Teaterforestillingshistorik / Musicals / Vimmersvej / Røde lygter til "Vimmersvej" i Aalestrup. Af Hanne Monrad

Røde lygter til "Vimmersvej" i Aalestrup. Af Hanne Monrad

Røde lygter til ”Vimmersvej” i Aalestrup 
Af Hanne Monrad AALESTRUP:
 
De sidste par måneder har der lydt munter sang og musik gennem murene på Knaberscenen i Aalestrup. En gruppe skuespillere og musikere har øvet på musicalen "Vimmersvej".
Onsdag i sidste uge var det blevet tiden til at det hele skulle fyres af for publikum.
Og sikken en premiere. Alt var udsolgt og skuespillere, musikere, instruktør og alle involverede var spændte på, hvordan publikum ville modtage stykket ”Vimmersvej”. En musical der er bygget op omkring Flemming Bamse Jørgensen populære sange.
Men publikum var begejstret:
- Det var fantastisk flot!
- Hold nu op for en fin oplevelse med Vimmersvej i aften!
- Fantastisk dygtige sangere/aktører og musik man bliver i godt humør af!
-Tak til Membranen fordi man igen har mulighed for at opleve sådan en dejlig aften !
Fra onsdag med premieren og til sidste forestilling lørdag var der godt fyldt op i salen. De tre første aftener var der helt udsolgt, mens der til forestillingen lørdag eftermiddag var få pladser tilbage.
 
Knud, Alice, Anton, Vera, Herman, Thomsen og alle de andre dejlige personer vi mødte på Vimmersvej, alle med charmerende skuespilkunst og dejlige sangstemmer, var et fornøjeligt bekendtskab, som vi kan glæde os over længe.
Handlingen var let og dagligdags, men selvfølgelig med de forviklinger med ungdom, kærlighed og misforståelser undervejs som til sidst endte lykkeligt, for de fleste. Og det hele var selvfølgelig krydret med ”Bamse” sange som ”I en lille båd der gynger”, ”Hvorfor går Louise til bal?” ”Jeg elsker kun dig”, ” Tænker altid på dig” og mange flere.
 
Instruktøren Lisa Bjørn havde formået, at få det absolut bedste ud af hele skuespillerstaben, alle proformede og sang, så de små hår rejste sig utallige gange. Det var absolut en forestilling, hvor alle bidrog på hver sin måde med deres roller som beboere på Vimmersvej og med samlingspunktet, Thomsen, spillet yderst fornøjeligt og kostelig af Poul Hjul Andersen, som har en helt vidunderlig underspillet mimik.
Men der skal ikke fremhæves nogle frem for andre, det hele gik op i en højere enhed og selvom der af og til var lidt lydproblemer, blev det klaret med et smil fra skuespillerne/ sangerne, som bare uanfægtet fortsatte og det gav meget cadeau fra publikum.
 
Det seksmands store orkester ” Husorkestret” skal også nævnes. Det var en flot måde, at orkestret indgik, som en del af handlingen og musikken var bare helt i top, når de gamle ”Bamse” numre blev spillet og publikum var begejstret for, hvad de så og hørte og der var da også opfordring til, at publikum gerne måtte synge med på de velkendte numre.
 
- Bestyrelsen siger tak til alle for en fantastisk oplevelse. Vi er meget glade for, at vi igen har taget hul på ”teaterforestillinger på Knaberscenen, siger formand for Membranen, Per Aagaard, og med den opbakning fra publikum, er det da helt sikkert noget vi gerne vil fortsætte med. Vi har jo en dejlig stor gruppe af talentfulde mennesker, som vi håber vil være med når vi næste gang kalder til forestilling på Knaberscenen. Vi håber at vende tilbage med en ny god forestilling til næste år, slutter Per Aagaard.